• teaser-divers
  • teaser-divers
  • teaser-divers
KroeseTempert Bedrijfsmakelaars begeleidt en adviseert institutionele en particuliere beleggers bij aan- en verkoop van vastgoed  in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide (inter)nationale relatienetwerk spelen wij feilloos in op de behoeften van hedendaagse beleggers.

De vastgoedmarkt is een zeer dynamische markt. KroeseTempert bezit de financiële expertise en up-to-date kennis om u te adviseren bij de opbouw van uw vastgoedportefeuille. Op basis van uw beleggingsprofiel zoeken wij, uit een groot en variërend aanbod, objecten die naadloos aansluiten bij uw doelstellingen en portefeuille. KroeseTempert Bedrijfsmakelaars hanteert bij al zijn opdrachten een unieke werkwijze en garandeert  absolute discretie.

Wij beschikken over een breed scala aan beleggingobjecten, neem vrijblijvend contact met ons op voor de complete beleggingsportefeuille.

Sale & lease back

Het verkopen en terughuren van uw kantoor-, winkel-, dan wel bedrijfsruimte biedt tal van mogelijkheden. Hiermee kunt u onder andere financiële middelen creëren om verder door te groeien.

In ons uitgebreide netwerk beschikken wij over goede contacten met zowel nationale als internationale beleggers welke continu zoekende zijn naar kantoor-, winkel- en bedrijfsobjecten in verhuurde staat. Alvorens uw object op de markt aan te bieden brengen wij eerst uw situatie in kaart en bekijken de beste mogelijkheden. Daarna zullen wij in nauw overleg met u, uw object, desgewenst discreet, onder de aandacht brengen bij een relatief beperkte groep beleggers.

Het spreekt voor zich dat wij ook de verdere afhandeling voor u verzorgen en daar waar nodig u adviseren en/of begeleiden.

daniel

Wilt u meer weten over Beleggingen?

Wij bij KroeseTempert vertellen u er graag meer over.

Ga naar contact
of bel 038 453 73 72

Aanbod beleggingen