• teaser-divers
  • teaser-divers
  • teaser-divers
KroeseTempert Bedrijfsmakelaars werkt proactief, transparant en strategisch en biedt ondernemers zicht op maximaal resultaat!

Wij kennen onze kwaliteiten. KroeseTempert kent de markt en heeft zicht op de toekomst. Wij beschikken over een deskundig netwerk en een interessant vertrouwelijk aanbod. 

Wij verplaatsen ons in uw situatie. U wilt als eigenaar snel verhuren of verkopen tegen de gunstigste voorwaarden.  Als zoeker wilt u ruimte met uitstraling, geschikte ligging en bereikbaarheid tegen acceptabele kosten.

Wij inventariseren, overleggen en adviseren. In nauw overleg stelt KroeseTempert een complete huisvestingsanalyse op en maakt kosten inzichtelijk. Op basis van uw informatie stemmen wij onze marktscan zorgvuldig op u af. Zo bent u als huurder of verhuurder, koper of verkoper altijd verzekerd van advies op maat.

Wij begeleiden en realiseren. KroeseTempert begeleidt deskundig en betrokken het proces van inventarisatie, bezichtiging, onderhandeling en overdracht. Dankzij deze werkwijze realiseren wij voor onze cliĆ«nten een maximaal rendement.